Eκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο : "Ψυχοκοινωνικές Επιπτώσεις των Μέτρων κατά της Πανδημίας και Τρόποι Αντιμετώπισης του Στρες"

Στόχος Εκπαιδευτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου: Η Αντιμετώπιση της Πανδημίας σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο.

Διάρκεια: Δύο (2) ώρες

Ημερομηνία Διεξαγωγής: εβδομαδιαία

Τιμή: ογδόντα οχτώ (88) ευρώ (€) ανά άτομο*

Εισηγητής: Φλώρα Μυρσαλιώτου, Εκπαιδευτική & Εργασιακή Μέντορας Ψυχολόγος

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: Η κα Μυρσαλιώτου έχει 12ετή εκπαίδευση και κατάρτιση, 12ετή εμπειρία σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία, Ντουμπάι, Ιταλία, Κένυα κ.ά., σε μεγάλο εύρος Οργανισμών με Διαφορετικό Αντικείμενο, με συνεργασίες σε όλες τις βαθμίδες ενός Οργανογράμματος μιας Επιχείρησης και με Ιδιώτες όλων των ηλικιών, αλλά και Δημόσια Πρόσωπα. Έχει δημιουργήσει ειδικό ψυχομετρικό τεστ με καινοτόμο και μοναδικό τρόπο διεξαγωγής του, για την καταλληλότητα των υποψηφίων κατά την στρατολόγηση, αλλά και τον επαγγελματικό προσανατολισμό του ατόμου το οποίο διεξάγεται και αναλύεται αποκλειστικά από την ίδια διαδικτυακά πατενταρισμένο από το 2012.

Σύντομη Εισαγωγή Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου:

Η μεγαλύτερη επικείμενη απειλή και κίνδυνος κατά της ανθρωπότητας, η πανδημία του covid-19. Τι επιπτώσεις έχει σε ατομικό, προσωπικό, οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον. Πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε; Ανάλυση των ψυχοκοινωνικών διαστάσεων του εγκλεισμού και των υπόλοιπων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όταν όλη η ζωή μας μπαίνει σε αναστολή πώς μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας; To stress εναντίον κορονοϊού ή στρες κατά της ανθρώπινης ύπαρξης; Ο εργασιακός στίβος μας καλεί να αγωνιστούμε ώστε να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες αυτών που αγαπάμε και τις ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας. Ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετική θέση στη σκακιέρα που λέγεται εργασία ώστε να επιτύχουμε τον κοινό στόχο του ανθρώπου. Πώς μπορούμε πρακτικά να προχωρήσουμε στη ζωή μας προσωπικά και επαγγελματικά ακολουθώντας ένα μονοπάτι 12 βημάτων ώστε να νιώθουμε υγιείς και ικανοποιημένοι στο ταξίδι της ζωής και να παλέψουμε ενάντια σε οποιαδήποτε απειλή εν μέσω πανδημίας;

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε όλους όσους τους απασχολεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας και των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19
  • Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να ανταποκριθούν στον ηγετικό τους ρόλο
  • Εργαζομένους που θέλουν να επιτύχουν στην επαγγελματική τους ζωή.
  • Ειδικούς ψυχικής υγείας που θέλουν να ενημερωθούν γύρω από την Εργασιακή Ψυχολογία
  • Φοιτητές Ψυχικής Υγείας και Συναφή Κλάδων αλλά και HR
  • Ανέργους που θέλουν να βρουν εργασία
  • Σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει στρες και θέλει να το διαχειριστεί
  • Σε όλους όσους έρχονται αντιμέτωποι με «αδικαιολόγητη συμπεριφορά» την οποία θεωρούν δυσμενή μεταχείριση, ταπείνωση, υπονόμευση ή απειλή - mobbing.

 

Το Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για την εγγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κα. Στογιάννη στο +30 6972556510 ή στο +30 2310 861640.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Με την ολοκλήρωση των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και πρακτικός οδηγός θεωρημένος από την ίδια την εκπαιδεύτρια.

*Η τιμή ενδέχεται να υπόκειται σε εκπτώσεις ανάλογα την ημερομηνία εγγραφής σας.

More than Safety