Θερμομέτρηση

Η Ασφάλεια και Υγεία κατά την εργασία αποτελεί κυρίαρχο τμήμα μέριμνας για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης. Με ένα πλήθος ευρωπαϊκών και εγχώριων νομοθεσιών απαιτείται σήμερα από κάθε επιχείρηση να επιδιώξει την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία θέτοντας την ως πρωταρχικό στόχο.
Η  Tzovaras HSQE Engineering ειδικεύεται με πολυετή εμπειρία στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία.
Οι παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας, λόγω της εξάπλωσης του SARS-CoV-2, οδήγησαν την εταιρεία μας στην διεκπεραίωση μιας νέας υπηρεσίας που ακολουθεί τις ανάγκες της νέας καθημερινότητας. 

Η παροχή υπηρεσιών θερμομέτρησης είναι μια νέα καινοτομία της Tzovaras HSQE Engineering, προκειμένου να παρέχει στην επιχείρησή σας έναν εγγυημένα ασφαλέστερο τρόπο λειτουργίας που συμφωνεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.
Για να πετύχουμε τον στόχο μας στην διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της επιχείρησής σας, παρέχουμε:

  • Εξειδικευμένο και κατάλληλα καταρτισμένο παραϊατρικό προσωπικό που θα θερμομετρεί τους εισερχόμενους με ειδικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας (θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης)
  • Διανομή εξειδικευμένου ερωτηματολογίου στους εισερχόμενους, με σκοπό την αποκόμιση ενός ιατρικού ιστορικού που συμμορφώνεται με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679, Νόμος 4624/2019). Με βάση το ερωτηματολόγιο, η επιχείρηση έχει την ευχέρεια να θέσει περαιτέρω περιορισμούς, πέραν της παρεμπόδισης εισόδου σε άτομα με θερμοκρασία άνω των 37,5 °C.
  • Κοινοποίηση των ερωτηματολογίων μόνο σε συγκεκριμένο αρμόδιο, τον οποίο θα ορίζει η επιχείρηση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail.

Μην διστάσετε να επιλέξετε την εγγύηση που παρέχει η Tzovaras HSQE Engineering.