Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο: “Εργονομία και τηλεργασία – Μάθε να εργάζεσαι σωστά και αποτελεσματικά από το σπίτι”

Στόχος Εκπαιδευτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου: Η Ανάλυση του νέου τρόπου εργασίας και της απαραίτητης εργονομίας.

Διάρκεια: μία (1) ώρα και τριάντα (30) λεπτά

Ημερομηνία Διεξαγωγής: εβδομαδιαία

Εισηγητής: Φλώρα Μυρσαλιώτου, Εκπαιδευτική & Εργασιακή Μέντορας Ψυχολόγος

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: Η κα Μυρσαλιώτου έχει 12ετή εκπαίδευση και κατάρτιση, 12ετή εμπειρία σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία, Ντουμπάι, Ιταλία, Κένυα κ.ά., σε μεγάλο εύρος Οργανισμών με Διαφορετικό Αντικείμενο, με συνεργασίες σε όλες τις βαθμίδες ενός Οργανογράμματος μιας Επιχείρησης και με Ιδιώτες όλων των ηλικιών, αλλά και Δημόσια Πρόσωπα. Έχει δημιουργήσει ειδικό ψυχομετρικό τεστ με καινοτόμο και μοναδικό τρόπο διεξαγωγής του, για την καταλληλότητα των υποψηφίων κατά την στρατολόγηση, αλλά και τον επαγγελματικό προσανατολισμό του ατόμου το οποίο διεξάγεται και αναλύεται αποκλειστικά από την ίδια διαδικτυακά πατενταρισμένο από το 2012.

Σύντομη Εισαγωγή Εκπαιδευτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου: 

Όταν το σπίτι γίνεται ‘work station’: Στην εποχή της πανδημίας οι οικογένειες μετατρέπουν τον οίκο τους σε χώρο εργασίας και εκπαίδευσης. Πώς μπορούμε να φροντίσουμε ώστε να είμαστε αποδοτικότεροι μέσω της εργονομίας στο σπίτι; «Έργον» και «Νόμος» είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη που έχει ως αντικείμενο τη βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης, υγείας και ευεξίας μέσω της συμβολής στο σχεδιασμό εργαλείων, μηχανών, μεθόδων και περιβάλλοντος εργασίας, θέτοντας τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ανθρώπου-χρήστη στο επίκεντρο του σχεδιασμού. Κάθε παρατηρούμενη ανθρώπινη εργασία φέρει μέσα της όλες τις συνιστώσες (φυσική, διανοητική, ψυχική, κοινωνική, πολιτισμική) και άρα η εφαρμογή μιας ολιστικής προσέγγισης είναι η αποτελεσματικότερη λύση.

To Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο περιλαμβάνει:

  1. Νέες Συνθήκες στην Εργασιακή ζωή (νομοθεσία)
  2. Τι είναι Τηλεργασία - Η Τηλεργασία ως παράγοντας του στρες
  3. Εργονομία και αποτελεσματικότερη εργασία
  4. Εργονομία και Υγεία
  5. Ομαδική Συζήτηση
  6. Πρακτικές Συμβουλές

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε οποιονδήποτε εργάζεται με τηλεργασία ή και πρόκειται να εργαστεί με τηλεργασία και ενδιαφέρεται για την υγεία του και την αποδοτικότητά του.

Το Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για την εγγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κα. Στογιάννη στο +30 6972556510 ή στο +30 2310 861640.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Με την ολοκλήρωση των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και πρακτικός οδηγός θεωρημένος από την ίδια την εκπαιδεύτρια.

More than Safety