Στόχος Εκπαιδευτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου: Η Ανάλυση του νέου τρόπου εργασίας και εκπαίδευσης - τεχνικές για αποδοτικότερη γονεϊκή ταυτότητα στο σπίτι.

Διάρκεια: δύο (2) ώρες (και 30 επιπλέον λεπτά ερωτήσεις απαντήσεις / συζήτηση)

Ημερομηνία Διεξαγωγής: εβδομαδιαία

Εισηγητής: Φλώρα Μυρσαλιώτου, Εκπαιδευτική & Εργασιακή Μέντορας Ψυχολόγος

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: Η κα Μυρσαλιώτου έχει 12ετή εκπαίδευση και κατάρτιση, 12ετή εμπειρία σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία, Ντουμπάι, Ιταλία, Κένυα κ.ά., σε μεγάλο εύρος Οργανισμών με Διαφορετικό Αντικείμενο, με συνεργασίες σε όλες τις βαθμίδες ενός Οργανογράμματος μιας Επιχείρησης και με Ιδιώτες όλων των ηλικιών, αλλά και Δημόσια Πρόσωπα. Έχει δημιουργήσει ειδικό ψυχομετρικό τεστ με καινοτόμο και μοναδικό τρόπο διεξαγωγής του, για την καταλληλότητα των υποψηφίων κατά την στρατολόγηση, αλλά και τον επαγγελματικό προσανατολισμό του ατόμου το οποίο διεξάγεται και αναλύεται αποκλειστικά από την ίδια διαδικτυακά πατενταρισμένο από το 2012.

Σύντομη Εισαγωγή Εκπαιδευτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου: 

Ο εργασιακός στίβος μας καλεί να αγωνιστούμε ώστε να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες αυτών που αγαπάμε και τις ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το να είσαι εργαζόμενος γονέας αποτελεί μια σύγχρονη πρόκληση. Πώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των παιδιών μας, αλλά και τις δικές μας όταν το γραφείο μεταφέρεται στο σπίτι μας με ισορροπία; Πώς θέτουμε όρια? Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τα παιδιά μας; Εγγραφείτε στο σεμινάριο και ανακαλύψτε βέλτιστες πρακτικές ως εργαζόμενος γονέας στα θέματα που σας απασχολούν την εποχή της Πανδημίας, των αναστολών και της Τηλεργασίας.

 

To Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο περιλαμβάνει:

  1. την εργασία ως παράγοντα του στρες στην απόδοση της γονεϊκότητας και το αντίστροφο
  2. επικοινωνιακές τεχνικές γονέα – παιδιού
  3. δικαιώματα εργαζόμενου γονέα σε συνθήκες τηλεργασίας
  4. πιθανές επιπτώσεις του παρόντος καθεστώτος της εργασίας και της εκπαίδευσης σε ενήλικες και παιδιά
  5. διαχείριση άγχους
  6. βιωματικές ασκήσεις

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε όλους τους εργαζόμενους γονείς (ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς - μέσω τηλεργασίας ή και δια ζώσης)

Το Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για την εγγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κα. Στογιάννη στο +30 6972556510 ή στο +30 2310 861640.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Με την ολοκλήρωση των διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και πρακτικός οδηγός θεωρημένος από την ίδια την εκπαιδεύτρια.

Ημέρες χωρίς ατύχημα6100 Days